Het kraampje langs de weg

Momenteel

In de kraam verkopen wij momenteel : aardbeien, aardbeien jam, kersen, bessen, knoflook, knoflook ajoli, vers gehakte knoflook (waarbij een theelepel gelijk staat aan 1 knoflookteentje) en knoflook saus.

De kraam is ongeveer geopend van 07.30 tot 21.30.

De kraam

Vanaf half april staan er tulpen/pioenen aan de weg te koop. Rond eind mei halen wij het rode kraampje uit de stalling. Deze staat van eind mei tot eind september (het aardbeienseizoen) langs de weg. Deze kraam is ongeveer geopend van 07.30 tot 21.30.

In de kraam verkopen wij afhankelijk van het seizoen verschillende producten. Natuurlijk verkopen wij onze eigen aardbeien in ons "stalletje". Zolang de voorraad strekt verkopen wij voor een goedkopere prijs de B-keus  (jam/smoothie) aardbeien. Ook maken wij zelf jam van deze B-keus aardbeien, welke in de kraam te koop is. Ook zijn er aardbeiplanten (soort- Favori) te koop voor een eigen teelt. Vanaf begin juli hebben wij ook heerlijke kersen en bessen te koop in de kraam. Dan verkopen we alle fruitsoorten 3 bakjes voor €10,-. Daarnaast ligt er in de kraam ook elke dag weer verse knoflook. Wij telen zelf knoflook is samenwerking met Biesheuvel knoflook. Van Biesheuvel verkopen wij dan ook de lekkerste knoflook ajoli, vers gehakte knoflook (waarbij een theelepel gelijk staat aan 1 knoflookteentje) en knoflook saus

Locatie

Middenweg 64

1746 EB, Dirkshorn